Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant, present a Brussel·les per a participar en el projecte europeu 'Construir Europa amb les autoritats locals'

El primer tinent d'alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha participat en les últimes hores a Brussel·les en el projecte europeu “Construir Europa amb les autoritats locals” junt a altres municipis de la Comunitat Valenciana.

Els representants de Vilamarxant han compartit hores de treball amb localitats com Alaquàs, Picassent, Bétera, Benaguasil, Ontinyent o Canet lo Roig en esta iniciativa per a crear una Europa des del foment de les corporacions municipals.

Així mateix, Troyano també s'ha reunit amb comissaris europeus per a compartir idees i propostes sobre energies respectuoses amb l'entorn, així com projectes europeus pioners que s'estan aplicant a diversos pobles.

Finalment, el tinent d'alcalde també ha explicat les iniciatives i projectes que s'estan realitzant a Vilamarxant i que estan en sintonia amb els valors que encarna i fomenta la Unió Europea.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon