Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant Està finalitzant la Fase 2 de l’asfaltat dels carrers

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Obres i Serveis dirigida per Gabriel Castellano, ultima els detalls dels treballs d'asfaltat de carrers de la Fase 2 del Pla d'Asfaltat, Adequació de Camins i Carrers de Vilamarxant.

Els carrers on s'estan executant la primera part de les obres de fresat i asfaltat de la travessia i d'adequació de les voreres de les entrades de les vivendes, amb una duració fins el divendres, 24 de març, són el carrer Trinquet, Rodanes i Bunyol.

La pròxima setmana finalitzarà per complet les actuacions corresponents a l'asfaltat en els carrers Pilar, Quart de Poblet i Llibertat.  

Per facilitar els treballs d'asfaltat, fins el divendres, 24 de març, estarà prohibit estacionar els vehicles en els carrers de la primera part, mentre que el cap de setmana sí estarà habilitada la travessia, a l'espera dels nous talls el pròxim dilluns, 27 de març, per a començar en la segona part dels carrers.

El regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, ha fet un balanç de les intervenció: "Amb estes últimes obres entrem en la recta final de la segona fase de l'ambiciós Pla d'Asfaltat, Adequació de Camins i Carrers de Vilamarxant. Les actuacions avancen a bon ritme i la pròxima setmana estaran finalitzades als carrers del centre urbà", ha explicat el regidor.

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha indicat que estes accions formen part del compromís amb els veïns d'este barri de la població: "Des de l'Ajuntament continuarem millorant tots els carrers del municipi, especialment els més allunyats del centre urbà, perquè tots els veïns puguen viure en les millors condicions i seguirem treballant pel poble i pels veïns", ha finalitzat Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal