Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra les finals d'elit del Campionat Autonòmic del Trofeu Diputació de València de pilota valenciana

En les partides van estar presents l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, i el vicepresident de l'àrea de Galotxa, Juanba Camarelles. 

Durant la vesprada del divendres i la jornada del dissabte, els afeccionats van poder disfrutar de la pilota valenciana de qualitat amb una assistència multitudinària. 

Les finals van començar el divendres amb la final de Quarta B entre el CPV Castelló B 60-45 CPV Xúquer Sueca B. Ja el dissabte, els resultats al matí van ser Rest. Onnes Xilxes B 40-60 Traverauto Riba-roja E de Quarta A, Profilaxi 2000 Borbotó 60-45 CPV Castelloner B de Tercera B, CPV Castelloner A 60-30 Trinquet de Torrent D de Tercer A. 

El campionat va finalitzar amb les trobades CPV Llíria B 40-60 Lairabas Invers Faura A de Segona B, CPV Algímia d'Alfara 60-30 Les Alcusses Moixent A de Primera i Delifret-Magber Petrer B 60-55 CPV Moncada A de Segona A.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon