Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vicky Sanchis candidata socialista a l'alcaldia de Vilamarxant es va presentar a la Casa de Cultura

 Els socialistes de Vilamarxant han presentat a la seua candidata a l'alcaldia amb la intenció de “acabar amb l'egoisme d'uns pocs i gestionar per a la majoria”

A la presentació de Vicky Sanchis Caurín va estar present el secretari general de la província, Carlos Fernandez Bielsa, i representants institucionals de la comarca.

Diumenge passat la Casa de Cultura de Vilamarxant va acollir el primer acte preelectoral de l'agrupació local socialista.

Segons informen des de l'agrupació socialista: "la nova candidata a l'alcaldia, Vicky Sanchis, va congregar a més d'un centenar de veïns i veïnes que van omplir l'amfiteatre per a escoltar la que podria ser la primera alcaldessa de la història del municipi.

Aquest ple denota la il·lusió amb la qual s'ha assimilat la notícia de la nova candidata socialista, que va ser rebuda amb una tancada i llarga ovació acompanyada pel secretari general local i exalcade, Jesús Montesinos, i el secretari general de la província i vicepreseidente de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa".

En la seua intervenció Vicky Sanchis va agrair el suport i l'afecte rebut des que fa uns dies es va anunciar la seua candidatura per a les eleccions del pròxim mes de maig, esperant “comptar amb totes les persones que volen un poble amable, que mira al futur amb il·lusió i que exigeix una gestió dels recursos de tots amb responsabilitat”. En aqueix camí cap a l'alcaldia la candidata va anunciar que vol “escoltar a totes les associacions i a totes les persones que vulguen aportar les seues inquietuds i propostes a aquest projecte col·lectiu i històric per a Vilamarxant”.

Sanchis va posar en valor la seua experiència en gestió municipal, que serà reforçada amb “un treball en equip i amb tota les regidories coordinades en un projecte comú, i no com passa en l'actualitat on es treballa de manera desorganitzada i sense un criteri global, fent cada àrea el seu escàs treball amb personalismes i sense projecte ni visió de municipi”.

La candidata va apel·lar, al seu torn, a una “clara necessitat de canvi, que porte a Vilamarxant un futur ple d'esperança per a les famílies del poble, perquè tenen la seguretat que hi haurà un equip de persones que pensen en l'educació dels seus fills, en l'assistència social, en l'atenció sanitària, en la cultura i les tradicions, en l'esport, en la gestió dels impostos, en les necessàries infraestructures, en definitiva un projecte que done il·lusió i confiança a la majoria de veïns i veïnes del poble després d'una legislatura que passarà a la història per l'egoisme d'uns pocs i per la preocupació per la foto en lloc de la gestió”.

Així mateix el secretari general local, Jesús Montesinos, va agrair la decisió de Sanchis d'encapçalar “aquesta candidatura plena d'il·lusió i que té com a aval l'experiència municipal i el rigor d'un equip com a poques vegades ha tingut el municipi”.

Per part seua, el secretari general de la província, Carlos Fernández Bielsa va animar a les nombroses persones assistents a “secundar amb energia aquesta oportunitat històrica per a posar en marxa polítiques útils que posen a les persones en el centre de la gestió d'un ajuntament”.

A l'acte van acudir diferents representants institucionals de la comarca, com l'alcaldessa de Marines i presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, l'alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, o la secretària general comarcal d'UGT, Pilar Tarragón.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon