Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Unides Podem no presentarà esmena a la totalitat a la reforma del PSOE del 'sí és sí' i apel·la a aconseguir un acord


   

   Unides Podem ha confirmat aquest divendres que no presentarà esmena a la totalitat a la reforma del PSOE sobre la Llei 'només sí és sí', com a gest per a tractar d'aconseguir un acord amb el seu soci i "reconstruir la majoria feminista".

   Fonts del grup confederal han indicat que no s'oposaran al fet que continue la tramitació parlamentària de la iniciativa, malgrat que van votar en contra de la seua presa en consideració, igual que altres aliats d'investidura com a ERC i EH Bildu.

   I és que amb eixa fase ja superada, es va obrir el termini perquè les formacions pogueren presentar esmenes a la totalitat, que requeriran la presentació d'un text alternatiu, o bé esmenes parcials a l'articulat.

   El calendari marca que el límit per a registrar esmenes a la totalitat acaba demà, 18 de març, i el de les esmenes parcials es fixa per al pròxim dia 25.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon