Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna el programa d'ajuda a l'emprenedor de la mà de l'Ajuntament de Sant Antoni

Termini d'inscripcions obert fins al 24 de març
Participació de mentors especialitzats en diverses àrees

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa de nou el programa de 'Ajuda a l'Emprenedor' degut a l'alta demanda que va haver-hi en l'anterior edició. Aquesta vegada, el curs abastarà des de finals de març fins a principis de juny.

L'objectiu del programa és oferir ajuda mitjançant mentorías personalitzades per als projectes dels i les assistents al curs. En ell treballaran continguts sobre estratègies de negoci, pla de viabilitat, màrqueting digital i vendes, així com assessorament i gestoria. Per a això, el programa comptarà amb continguts teòrics i tallers pràctics, a més de la participació de mentors especialitzats en diverses àrees.

El curs serà gratuït i amb places limitades. S'impartirà tots els dimecres de 9.30 a 10.30 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament i començarà el 29 de març amb una presentació. Finalitzarà el 3 de juny.

Les inscripcions poden realitzar-se a través del següent enllaç fins al 24 de març: https://forms.gle/wif8h1dveHqxCmpZ6 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon