Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna el programa d'ajuda a l'emprenedor de la mà de l'Ajuntament de Sant Antoni

Termini d'inscripcions obert fins al 24 de març
Participació de mentors especialitzats en diverses àrees

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa de nou el programa de 'Ajuda a l'Emprenedor' degut a l'alta demanda que va haver-hi en l'anterior edició. Aquesta vegada, el curs abastarà des de finals de març fins a principis de juny.

L'objectiu del programa és oferir ajuda mitjançant mentorías personalitzades per als projectes dels i les assistents al curs. En ell treballaran continguts sobre estratègies de negoci, pla de viabilitat, màrqueting digital i vendes, així com assessorament i gestoria. Per a això, el programa comptarà amb continguts teòrics i tallers pràctics, a més de la participació de mentors especialitzats en diverses àrees.

El curs serà gratuït i amb places limitades. S'impartirà tots els dimecres de 9.30 a 10.30 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament i començarà el 29 de març amb una presentació. Finalitzarà el 3 de juny.

Les inscripcions poden realitzar-se a través del següent enllaç fins al 24 de març: https://forms.gle/wif8h1dveHqxCmpZ6 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon