Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sindicats ( CSIF) denuncien l'agressió física i verbal a una zeladora en un centre de salut de Paterna


   El sindicat CSIF ha demanat per escrit a la direcció del departament de salut Arnau de Vilanova-Llíria de València "mesures immediates i urgents" després de l'agressió, física i verbal, patida per una zeladora en el centre de salut situat en la plaça Clot de Joan, a Paterna, en aquest departament.


   La central sindical ha participat aquest dilluns en una concentració de repulsa davant el succeït i de suport al col·lectiu de treballadors, segons ha informat CSIF en un comunicat. La zeladora va patir l'agressió durant el seu guàrdia en el Punt d'Atenció Continuada (PAC) de Paterna el passat 10 de març a la vesprada.


   CSIF ha denunciat que "per desgràcia aquests fets se succeeixen amb freqüència per part d'usuaris cap a personal que atén els centres". En l'escrit i la concentració ha expressat "nostra més gran repulsa a aquests fets i el nostre suport total a aquesta companya i al conjunt de professionals de sanitat".


   El sindicat ha reclamat "que es pose en marxa una campanya de conscienciació i respecte, dirigida a l'usuari, en relació al tracte cap als professionals de la sanitat valenciana", ha reclamat que frenen agressions i sol·licitat "més sensibilitat per part de Conselleria que, malgrat que l'agressió es va produir el divendres a la nit, a última hora del matí d'aquest dilluns encara no ha contactat amb l'afectada".


   CFIS ha posat els seus serveis jurídics a la disposició de la zeladora, que és afiliada al sindicat, que considera "imprescindible" que, amb "caràcter immediat", es duga a terme la campanya de conscienciació i que, a més, s'aplique una avaluació de llocs de treball en el centre de salut del Clot per a previndre riscos laborals, principalment dirigida a evitar més agressions com l'ocorreguda.

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon