Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni organitza un Taller de Gestió Emocional per a xiquets, xiquetes i joves a través de Sabjove, el 23 de març

El termini d'inscripcions ja és obert. es tracta d'un taller per a comprende les emocions i com funcionen

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut organitza per a dijous que ve 23 de març un Taller de Gestió d'Emocions per a xiquets, xiquetes i joves de 12 a 14 anys, conscient de la necessitat actual que tenen els i les joves de manejar adequadament les seues emocions i les vivències que els provoquen. Conéixer i manejar les emocions és molt important per a gaudir d'una òptima salut mental.

En el taller s'aprendran nocions bàsiques que permeten comprendre, identificar i distingir què són les emocions i com tractar amb cadascuna d'elles. Tot, amb la finalitat d'interioritzar la gestió emocional com una eina important per al benestar emocional i la salut mental, que permeta manejar les situacions difícils i prendre decisions saludables. Així doncs, amb aquest taller es pretén contribuir a millorar el benestar dels xiquets, les xiquetes i adolescents del municipi, en aquesta faceta tan important.

El taller tindrà lloc a la Casa de la Joventut. Les inscripcions i informació sobre més tallers de Sabjove estan disponibles en el següent enllaçPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon