Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió dels Tècnics Gva Next amb la directora de Labora a instàncies de la Mancomunitat Camp de Túria

 Amb l'objectiu és coordinar la gestió de fons europeus a Camp de Túria

 La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una reunió de coordinació de la directora d'Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones, amb els i les tècniques GVA Next dels municipis de la comarca per a abordar la gestió dels fons europeus en el territori.

Rocío Briones ha mostrat la necessitat de reforçar la xarxa territorial amb l'objectiu de coordinar-se i acabar amb la dificultat dels municipis més xicotets per a accedir a fons europeus i les oportunitats que ofereixen. Així mateix, ha posat en valor la importància dels i les tècniques GVA Next com a agents competitius que connecten i ajusten els recursos amb les necessitats d'ocupació i desenvolupament que presenta un territori tan divers com Camp de Túria.

En la trobada també han sigut presents Lola Celda, presidenta de l'ens supramunicipal; José Ángel Hernández, delegat de projectes europeus de la Mancomunitat i Chelo Herráez, directora de promoció econòmica i ocupació, els qui han volgut manifestar la voluntat de la Mancomunitat d'establir unes línies de treball transversals i actuar com a punt de suport que vertebre projectes amb impacte en tot el territori.

A més, Carmen García, tècnica de projectes europeus de l'oficina HUB-EU de l'ens supramunicipal ha intervingut per a mostrar al personal tècnic les línies de treball que la Mancomunitat ha desenvolupat i les sinergies i línies estratègiques que, al llarg dels anys, ha construït amb diferents centres d'investigació i agents socioeconòmics de la Comunitat Valenciana.

La reunió també ha servit perquè els i les tècniques de captació i gestió de fons europeus traslladen a la directora d'Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones, inquietuds i necessitats com incidir en la formació específica tenint en compte l'heterogeneïtat dels perfils professionals que poden enriquir la xarxa GVA Next o potenciar la col·laboració públic-privada que impulse el territori.

En la trobada, el personal tècnic ha manifestat la necessitat de treballar de manera col·laborativa, coordinats per l'Oficina Comarcal de Projectes europeus HUB-EU Camp de Túria amb l'objectiu de realitzar projectes transformadors i amb impacte en el territori.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon