Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió dels Tècnics Gva Next amb la directora de Labora a instàncies de la Mancomunitat Camp de Túria

 Amb l'objectiu és coordinar la gestió de fons europeus a Camp de Túria

 La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una reunió de coordinació de la directora d'Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones, amb els i les tècniques GVA Next dels municipis de la comarca per a abordar la gestió dels fons europeus en el territori.

Rocío Briones ha mostrat la necessitat de reforçar la xarxa territorial amb l'objectiu de coordinar-se i acabar amb la dificultat dels municipis més xicotets per a accedir a fons europeus i les oportunitats que ofereixen. Així mateix, ha posat en valor la importància dels i les tècniques GVA Next com a agents competitius que connecten i ajusten els recursos amb les necessitats d'ocupació i desenvolupament que presenta un territori tan divers com Camp de Túria.

En la trobada també han sigut presents Lola Celda, presidenta de l'ens supramunicipal; José Ángel Hernández, delegat de projectes europeus de la Mancomunitat i Chelo Herráez, directora de promoció econòmica i ocupació, els qui han volgut manifestar la voluntat de la Mancomunitat d'establir unes línies de treball transversals i actuar com a punt de suport que vertebre projectes amb impacte en tot el territori.

A més, Carmen García, tècnica de projectes europeus de l'oficina HUB-EU de l'ens supramunicipal ha intervingut per a mostrar al personal tècnic les línies de treball que la Mancomunitat ha desenvolupat i les sinergies i línies estratègiques que, al llarg dels anys, ha construït amb diferents centres d'investigació i agents socioeconòmics de la Comunitat Valenciana.

La reunió també ha servit perquè els i les tècniques de captació i gestió de fons europeus traslladen a la directora d'Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones, inquietuds i necessitats com incidir en la formació específica tenint en compte l'heterogeneïtat dels perfils professionals que poden enriquir la xarxa GVA Next o potenciar la col·laboració públic-privada que impulse el territori.

En la trobada, el personal tècnic ha manifestat la necessitat de treballar de manera col·laborativa, coordinats per l'Oficina Comarcal de Projectes europeus HUB-EU Camp de Túria amb l'objectiu de realitzar projectes transformadors i amb impacte en el territori.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal