Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Per a les Pasqües 2023 en la Casa de la Joventut de Sant Antoni s'organitza un Campus

Termini d'inscripcions obert , l'activitat es dirigeix a xiquets i xiquetes d'entre 6 a 12 anys. La ceràmica i la creativitat seran les protagonistes

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut col•labora en aquesta ocasió amb la Escoleta d'Art, la qual organitza aquest Campus de Pasqua per als xiquets i les xiquetes d'entre 6 a 12 anys.

Amb la ceràmica i la creativitat com a principal activitat, els i les participants podran gaudir a més de multijocs, música, art, manualitats, etc. Un conjunt d'activitats creatives que podran gaudir des del dimarts 11 al divendres 16 d'abril a la Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve (C/Alcarava 78) de 9 a 14 hores. L'activitat és la primera vegada que es realitza a la Casa de la Joventut, i des de la pròpia Regidoria estan segurs que cobriran les expectatives de les xiquetes i els xiquets que s'inscriguen i que serà una bona opció d'oci educatiu per als dies de Pasqua.

Les inscripcions, amb places limitades, estan obertes i poden realitzar-se a través del següent enllaç: https://acortar.link/k9G8hV El preu del Campus per a cada participant serà de 160€, podent comptar amb descomptes per segon germà o germana.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon