Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pel 8M, l'Ajuntament de Paterna posa en valor el lideratge femení amb la seua campanya 'Dona, i el que vulga'


L'Ajuntament de Paterna ha llançat la campanya Dona, i el que vulga per a donar visibilitat a dones que presideixen diferents associacions de la ciutat i posar en valor el lideratge femení en tots els àmbits de la societat.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, des de l'Àrea d'Igualtat s'ha programat un ampli i variat calendari d'activitats.

Tal com ha explicat la regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, "aquesta programació se suma a l'ampli catàleg d'activitats, que durant tot l'any organitzem des de l'Àrea d'Igualtat a la ciutat per a afermar i treballar per la igualtat real de gènere".

La programació es va iniciar el passat cap de setmana amb Lectura Teatralitzada i l'exposició Renàixer: Històries d'un confinament en el Centre Social La Canyada, la ruta i recorregut cultural Les Dones de Paterna, així com el Punt Violeta, que va estar disponible en l'orquestra de Falles celebrada a l'esplanada del Coetòdrom dissabte passat.

Aquesta setmana el calendari d'activitats continua amb l'activitat Fit Flamenc, que s'ha celebrat en el Centre Social "El Capellà" de La Coma hui, dilluns 6 de març, a les 9.30 hores, amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

Demà, dimarts 7, se situarà un Punt Violeta a la porta de l'Ajuntament des de les 10.00 fins a les 13.00 hores. A la vesprada, a les 19.00 hores es representarà l'obra Sobrevivint a la adolestreinta en el Gran Teatre Antonio Ferrandis amb entrada gratuïta.

Per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, el dimecres, 8 de març, es realitzarà una marxa cívica, que s'iniciarà a les 10.30 hores en la Plaça del Poble. En finalitzar l'acte, que comptarà amb un Punt Violeta i concert per la igualtat, es donarà lectura al manifest.

El dijous 9 es durà a terme la presentació del Calendari 2023-2024 Dones Presidentes a les 18.30 hores a l'auditori Antonio Cabeza.

El dissabte, 11 de març, a les 10.00 hores se situarà el Punt Radi-aficionats a l'esplanada coetòdrom.

La setmana següent, el dilluns, 13 de març, a les 19.00 hores s'inaugurarà l'exposició Les dones de Sorolla de María H. Reinoso a la sala d'exposicions del Gran Teatre Antonio Ferrandis. La mostra estarà disponible fins al dia 30 de dilluns a divendres amb entrada gratuïta.

Per a tancar aquest extens i variat calendari d'activitats, el dimecres, 22 de març, s'impartirà la conferència participativa Noves Masculinitats per part de Erik Pescador, destinada als centres educatius del municipi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon