Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna celebra aquest dissabte una nova edició de 'Arrelats' per a fomentar la unió ciutadana i la riquesa cultural


L'Ajuntament de Paterna celebra aquest dissabte, 1 d'abril, una nova edició de "Arrelats Paterna", una trobada perquè els veïns i veïnes de Paterna puguen compartir els seus orígens, cultura, anècdotes i tradicions.

La jornada, que està dedicada a tots els habitants de Paterna per a posar en valor la riquesa social i cultural de la ciutat que compta amb veïns i veïnes procedents de totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya, se celebrarà en el Parc Central a partir de les 12 hores.

En esdeveniment estarà amenitzat amb les actuacions del Grup de Danses Xafarnat i del grup de ball del Centre Cultural Andalús de Paterna i els assistents podran degustar una paella gegant que es cuinarà en el propi parc.

A la trobada estan convocats tots els veïns i veïnes de Paterna per a gaudir d'una jornada lúdic-festiva a l'aire lliure en la qual poder afermar els vincles socials, la participació veïnal i el sentiment de ser i sentir-se paterner/a.

La iniciativa "Arrelats" té com a objectiu reconéixer a els/as veïns/as de Paterna que provenen de diferents punts de la geografia per a celebrar la diversitat cultural que caracteritza al municipi i enfortir els vincles entre tots els paterners i paterneres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon