Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Noves activitats de Sabjove pel 8M a San Antoni
Activitats per a conéixer el paper de les dones en la nostra societat, termini d'inscripció obert

Sabjove, el servei de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, presenta noves activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Des de la regidoria es considera primordial donar a conéixer entre la població jove el paper de la dona en la societat, promoure la igualtat i els drets de la dona i col·laborar en la construcció per part dels i les joves d'una societat més justa, igualitària i sense violència cap a la dona.

Amb l'objectiu entre altres, de donar a conéixer el treball de diferents dones al llarg de la història, s'ofereixen una sèrie d'activitats d'oci educatiu, perquè els i les joves d'entre 10 a 30 anys puguen ser coneixedors tant de les seues històries com de la seua carrera professional i el que han aportat a la societat.

Repartides en tres dies diferents, la primera d'elles serà el mateix 8 de març i consistirà en una "Escape room", 'Atrapades en la Ciència'. Aquesta activitat es durà a terme de 18.00 a 19.00 hores i podran participar joves d'entre 12 a 18 anys.

El divendres 10 de març de 18.00 a 19.30 h, JULS, campiona d'Espanya en Beat Box, oferirà una taller per a conéixer i practicar les tècniques bàsiques i iniciar a joves de 12 a 30 anys en el món del Beatboxing.

I, finalment, el dissabte 11 de març, es realitzarà l'activitat 'Luces de Neón: La veu de les dones científiques'. Una forma entretinguda i creativa de conéixer el paper de la dona en la ciència, per a xiquets i xiquetes majors de 10 anys.

Així mateix, del 28 de febrer al dissabte 4 de març, l'Exposició "No em toques el whatsapp" es podrà visitar a la Casa de la Joventut, en horari de Dilluns a Divendres de 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 21.00, i els dissabtes de 9.00 a 14.00h. Aquesta exposició itinerant, està formada per material audiovisual creat per joves, on mostren la seua visió i rebuig a la violència de gènere.

Aquestes activitats es realitzaran a la Casa de la Joventut de SAB (C/Alcarava 78) i ja estan obertes les inscripcions per als i les interessades, a través del  següent enllaç:

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon