Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Noves activitats de Sabjove pel 8M a San Antoni




Activitats per a conéixer el paper de les dones en la nostra societat, termini d'inscripció obert

Sabjove, el servei de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, presenta noves activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Des de la regidoria es considera primordial donar a conéixer entre la població jove el paper de la dona en la societat, promoure la igualtat i els drets de la dona i col·laborar en la construcció per part dels i les joves d'una societat més justa, igualitària i sense violència cap a la dona.

Amb l'objectiu entre altres, de donar a conéixer el treball de diferents dones al llarg de la història, s'ofereixen una sèrie d'activitats d'oci educatiu, perquè els i les joves d'entre 10 a 30 anys puguen ser coneixedors tant de les seues històries com de la seua carrera professional i el que han aportat a la societat.

Repartides en tres dies diferents, la primera d'elles serà el mateix 8 de març i consistirà en una "Escape room", 'Atrapades en la Ciència'. Aquesta activitat es durà a terme de 18.00 a 19.00 hores i podran participar joves d'entre 12 a 18 anys.

El divendres 10 de març de 18.00 a 19.30 h, JULS, campiona d'Espanya en Beat Box, oferirà una taller per a conéixer i practicar les tècniques bàsiques i iniciar a joves de 12 a 30 anys en el món del Beatboxing.

I, finalment, el dissabte 11 de març, es realitzarà l'activitat 'Luces de Neón: La veu de les dones científiques'. Una forma entretinguda i creativa de conéixer el paper de la dona en la ciència, per a xiquets i xiquetes majors de 10 anys.

Així mateix, del 28 de febrer al dissabte 4 de març, l'Exposició "No em toques el whatsapp" es podrà visitar a la Casa de la Joventut, en horari de Dilluns a Divendres de 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 21.00, i els dissabtes de 9.00 a 14.00h. Aquesta exposició itinerant, està formada per material audiovisual creat per joves, on mostren la seua visió i rebuig a la violència de gènere.

Aquestes activitats es realitzaran a la Casa de la Joventut de SAB (C/Alcarava 78) i ja estan obertes les inscripcions per als i les interessades, a través del  següent enllaç:

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon