Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla millora el pati de l'Escola Mandarina i adquireix material formatiu i lúdic

L'Ajuntament de Loriguilla ha eliminat diversos pins del pati exterior de l'Escola Infantil Mandarina i ha sanejat la part alta del mur, sobre la qual s'ha col·locat una malla verda d'ocultació, per a millorar la seguretat de les més xicotetes i xicotets i evitar possibles accidents.

D'altra banda, s'ha adquirit una partida de contes infantils, una llibreria expositora i quatre balancines blaves per al pati exterior, amb els quals s'augmenta el material de joc.

Des de l'Ajuntament informen que encara queda molt més material per rebre que ja està demanat, com a aparells per a psicomotricitat de fusta, més espills, equips de so per a les classes i pitets nous per a les mestres.

Així mateix, el Consistori ha donat les gràcies a la brigada municipal pel seu ràpid i eficient treball, que ha permés poder fer ús del pati de seguida.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon