Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Localitzadors de la indústria audiovisual visiten la província en un fam trip de Film València

Quatre localitzadors de la indústria audiovisual han visitat aquests dies diferents municipis valencians, en un viatge de familiarització organitzat per Film València, la plataforma de la Diputació de València per al foment de rodatges a la província, en colaboración amb València Film Office.

Eduardo Rodrigalvarez, Sian Saunders, Alex Grossman i Nina Alkan Thulin, vinculats a Palma Pictures --dedicada a la producció cinematrográfica i publicitària--, han recorregut enclavaments com El Monestir de Coltalba (Alfauir), Oliva, el Palau Ducal i la platja de L'Ahuir a Gandia, i les platges Brosquil i Dossel a Cullera, després de visitar prèviament la ciutat de València.

Film València és la plataforma impulsada per València Turisme (marca turística de la Diputació), que impulsa la realització de rodatges cinematogràfics i fotografia publicitària a la província, a més de reunir un directori actualitzat de l'àmplia varietat de localitzacions, empreses i serveis locals relacionats amb aquest àmbit, a la disposició de les productores interessades.

Film València té previst celebrar pròximament una jornada específica amb professionals de la indústria i municipis per a donar a conéixer les pròximes accions que es duran a terme per a potenciar el posicionament de la província de València en aquest mercat, que ha crescut "notablement" en els últims anys, destaca l'entitat en un comunicat.

Prova d'això, apunten, és la recent incorporació de Film València a la Spain Film Comission, la xarxa espanyola de destins de rodatges que impulsa el turisme de cinema, amb la finalitat de continuar afermant la província com a escenari de rodatges de grans produccions i anuncis publicitaris.

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon