Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria rep al grup Erasmus+ del Orfeão de Leiria


La delegació portuguesa compartirà experiències amb els centres musicals de la localitat

Un grup de 20 estudiants portuguesos i el seu professorat de l'Orfeão de Leiria (Portugal) estarà estes setmanes a Llíria participant en el programa Erasmus+ amb Conservatori Professional de Música de la localitat.

Esta delegació va ser rebuda, a Ca la Vila, per l'alcalde Joanma Miguel i l'edil d'Ensenyaments Artístics, Paco García, juntament amb membres de la Corporació Municipal, dins del programa institucional d'activitats que desenvoluparan al llarg d'estos dies.

El regidor Paco García ha assenyalat que este tipus d'intercanvis "són fruit del treball realitzat per la direcció del Conservatori, que ha dissenyat una sèrie d'activitats d'internacionalització amb ciutats portugueses i italianes, en les quals l'alumnat del centre de Llíria ja ha realitzat diverses mobilitats durant l'any 2022".

Estes setmanes, l'alumnat de Leiria, que és també Ciutat Creativa de la UNESCO en la modalitat de Música, estarà participant en trobades amb altres centres educatius musicals, així com intercanviant experiències amb músics i estudiants de les societats musicals de la localitat.

Per a García, esta nova iniciativa, que s'ha iniciat des del Conservatori de Llíria, "ha servit perquè joves músics puguen tindre la seua primera experiència internacional i coneguen altres cultures i mètodes d'aprenentatge musical, en es cas amb països veïns de la Unió europea com han sigut Leiria a Portugal i Bolonya a Itàlia. Així com per a donar a conéixer el potencial musical, turístic i cultural de la nostra ciutat".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon