Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Hora del Planeta tornarà a celebrar-se a l'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana s'ha adherit, un any més, a 'L'Hora del Planeta', la iniciativa mundial promoguda pel World Wild Fund of Nature (WWF) des de l'any 2007, que se celebrarà aquest dissabte 25 de març, amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Un senzill gest que consistirà a apagar les llums de llars, edificis i monuments durant una hora. D'aquesta manera, l'Eliana deixarà a les fosques la façana de l'Ajuntament i l'enllumenat públic de la plaça del País Valencià i els carrers del centre: Palacio, Puríssima, Ave Maria, Crist del Consol i Santa Teresa, entre les 20.30 i les 21.30 hores.

Enguany, l'Hora del Planeta tindrà lloc en un moment molt difícil a causa del conflicte a Ucraïna i la crisi humanitària que està provocant. A més, enguany proposa fer la volta al planeta en equip amb la iniciativa #KMPorElPlaneta #VueltaAlPlaneta. Un repte que amb l'esport i els seus valors envia un missatge d'esperança: es pot guanyar la carrera més important, la de l'emergència climàtica.

Sabem que els pròxims 7 anys són crucials per a mantindre'ns dins dels límits planetaris i per davall del llindar climàtic d'1,5 °C; en cas contrari, passarem a un estat de degradació ambiental irreversible i canvi climàtic desbocat. L'Hora del Planeta 2023 alerta que cal actuar de manera ràpida i decidida.

L'edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha convidat la ciutadania a sumar-se a la iniciativa i ha recordat que l'Ajuntament està substituint la il·luminació dels edificis municipals per a fer-la més sostenible, així com desenvolupant projectes de sensibilització, sostenibilitat i estalvi energètic com el 50/50 del CEIP Virgen del Carmen, les jornades d'Energia Sostenible i plaques solars i l'estudi sobre la creació de Comunitats Energètiques.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal