Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les biblioteques de Paterna incrementen un 170% els seus préstecs de llibres i material audiovisual


Les biblioteques de Paterna han realitzat 47.945 préstecs de llibres i material audiovisual en 2022, incrementant-se un 170% respecte a l'any anterior.

Tal com ha detallat el regidor de Biblioteques, Roberto Usina, "aquest increment es deu a la gran quantitat d'activitats que ofereixen les nostres biblioteques com, per exemple, presentacions de llibres, contacontes, jornades de micros oberts, l'adhesió al festival Salitre o al programa Llegim als pobles".

A través dels préstecs, el Servei de Biblioteques de l'Ajuntament de Paterna fomenta la lectura i el consum tant de literatura com d'altres produccions culturals.

Durant l'any passat les instal·lacions municipals de la biblioteca La Cova Gran van concentrar gran part dels préstecs amb 22.414. La biblioteca Vicente Miguel Carceller a La Canyada va tindre 14.606, l'Agència de Lectura de Terramelar va comptar amb 5.156 i la de La Coma amb 5.769.

"Des de la Regidoria de Biblioteques estem preparant les activitats per a commemorar el dia del llibre el mes vinent d'abril entre moltes altres per a fer més atractives les nostres biblioteques i agències de lectura", ha avançat Usina.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon