Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ha finalitzat la primera fase de l'Àrea Central

 


L'Ajuntament de l'Eliana ha finalitzat aquesta setmana la Fase I de les obres de reordenació de l'Àrea Central, l'objectiu de la qual és prioritzar la circulació de vianants als carrers, duplicant l'espai de voreres, i substituir antigues instal·lacions d'aigua potable i enllumenat públic, així com millorar la xarxa de sanejament i pluvials. Aquest programa d'urbanisme tàctic busca pacificar el trànsit, guanyar espai segur en la vorera per al vianant i aconseguir amplàries de circulació accessibles. 

Les actuacions, en les quals s'ha invertit un total de 294.879 euros als carrers Puríssima i General Pastor, han comprés la renovació, ampliació i repavimentació de les voreres, noves calçades, enllumenat d'acord amb la resta del nucli urbà i nou mobiliari format per jardineres i papereres. La segona fase del projecte, que afectarà els carrers Verge del Carme, Major i Forces Armades arrancarà l'any vinent 2024.

L'alcalde, Salva Torrent, ha signat hui la recepció de les obres al mateix temps que ha afirmat que l'Eliana camina així cap a una ciutat més amable amb els vianants.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon