Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebra la Setmana Poètica 2023 del 21 de març al 3 d'abril

Les activitats entorn del Dia Mundial de la Poesia s'estendran del 21 de març al 3 d'abril.

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb la Jam Poètica, tornarà a celebrar entre el 21 de març i el 3 d'abril la Setmana Poètica amb la finalitat d'acostar aquest gènere literari a la ciutadania elianera i convidar-li a reflexionar sobre la seua relació amb altres manifestacions artístiques.

L'acte d'inauguració tindrà lloc aquest dimarts, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, a les 19 hores en el Nou Espai del Centre Sociocultural i comptarà amb la presentació del poemari 'Poemes desparellats/unparied poems' escrit per Pura Peris i traduït per Javier Soria i que tindrà la intervenció de la feminista i sindicalista Beatriz Cardona. A continuació, s'inaugurarà l'exposició col·lectiva 'L'Eliana poètica' que es podrà visitar a la sala d'exposicions del CSC fins al pròxim 3 d'abril.

Les celebracions entorn d'aquesta efemèride continuaran el dijous 23 amb el taller 'Promovent la lectura poètica', que acollirà la Biblioteca Municipal en les seues instal·lacions provisionals, a les 17.30 hores i que estarà dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys. A les 18.30 hores serà la lectura dels poemes seleccionats entre les novetats de la secció de poesia.

El diumenge 26, i coincidint amb el Dia Mundial el Teatre, Teatreliana portarà a escena la comèdia 'Teràpia singular', una història tan divertida com reflexiva, que és una picada d'ullet a la llibertat de triar el destí, d'escriure'l i reescriure'l, si és necessari. Les entrades per a l'esdeveniment estan ja disponibles a Elientrada.

El dilluns 27, les activitats continuaran amb 'Versos i Drets', una trobada solidària on l'ElianaVol i les persones que desitgen participar realitzaran un recital compartit de poesia. La cita serà a les 20 hores en el Centre del voluntariat.

La setmana tancarà el dijous 30 sota el títol 'Paraula i Música'. El Nou Espai acollirà, a partir de les 19 hores la presentació del llibre "Deu anys de poesia a l'Eliana", una mostra recopilatòria de les activitats de la dècada de vida de la Jam Poètica. L'acte tancarà amb l'actuació musical de l'agrupació coral Dissonants.

El primer edil, Salva Torrent, ha convidat als amants de l'art en general a participar en els esdeveniments programats que, en aquesta tercera edició, serà especialment col·laborativa i representativa del teixit associatiu de l'Eliana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal