Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ecoparc mòbil amplia els seus punts de recollida a Paterna per a acostar el servei a la ciutadania

L'Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), ja ha iniciat el calendari de parades de l'Ecoparc mòbil per a 2023.

Donada l'excel·lent acolliment que té aquest servei entre la ciutadania, que en 2022 va recollir 19.781 unitats de residus, s'ha ampliat el seu calendari de visites als barris de la ciutat incloent parada també en Terramelar. La primera visita es realitzarà del 27 al 29 de març al carrer Moixent.

Les primeres parades de l'any ja s'han realitzat en la Plaça Clot de Joan en la zona Centre, en Lloma Llarga, Santa Rita i Bovalar. La pròxima programada serà del 23 al 25 de març en Mas del Rosari-La Coma. L'horari serà el dijous i el divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i el dissabte de 10 a 14 hores, al carrer Silla amb Puig.

A més, l'Ecoparc itinerant també passarà pel Centre, Santa Rita, La Canyada, Santa Gema, Lloma Llarga i Mas del Rosari-La Coma.

La regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro, ha destacat que "gràcies a aquest servei, Paterna s'aferma com una ciutat sostenible i compromesa amb el medi ambient, fomentant el reciclatge i facilitant una gestió veïnal eficient de residus".

L'Ecoparc mòbil permet reciclar 40 tipus de residus diferents com a oli, bateries, paper, cartó, envasos, electrodomèstics, pintures, xicoteta electrònica, entre altres.

La recollida es realitza a través dels diferents depòsits diferenciats que estan dotats d'un sistema informàtic capaç de recopilar informació anònima sobre la quantitat de residus que s'aboquen i els hàbits d'ús de els/as veïns/as.

Les instal·lacions tenen personal del EMTRE disponible en tot moment per a atendre dubtes, així com per a donar informació sobre com reciclar de forma més eficient.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal