Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació de Lluita contra el Càncer recolzarà a Vilamarxant en la creació de l'arbre de Nadal monumental de punt de ganxo

L'última ha sigut l'Associació de Lluita contra el Càncer de la província de València, que ahir va mostrar el seu compromís per col·laborar de manera activa en esta iniciativa que pretén cridar l'atenció de tota la ciutadania i ajudar a recaptar donacions per a continuar lluitant per a acabar amb el càncer.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, es va reunir ahir amb Sergio Moreno, de l'Associació de Lluita contra el Càncer de València, per a segellar l'acord pel qual l'entitat provincial se suma al projecte i aportarà els seus canals de comunicació per a fer que este projecte es convertisca en una realitat on es veja reflectit el compromís de la ciutadania per la lluita contra el càncer.

Durant la reunió mantinguda a l'Ajuntament de Vilamarxant, les responsables del grup Cadeneta i el propi alcalde van explicar com es desenvoluparà l'elaboració d'este arbre monumental de punt de ganxo, que començarà a teixir-se en concloure les festes falleres.

De fet, l'organització va confirmar que la primera compra de llana ja està feta i que a partir de Falles es començarà a repartir entre les persones voluntàries per a començar l'elaboració de l'arbre monumental.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat la importància de l'aportació de tots: "Incorporar al projecte a l'Associació de Lluita contra el Càncer de València és una grandíssima notícia, ja que ens proporcionarà major visibilitat i més voluntaris que segur que se sumen a una iniciativa que comença a convertir-se en multitudinària".

"Estem convençuts que crearem un arbre de Nadal tan gran que convertirem a Vilamarxant en l'epicentre de les festes nadalenques del pròxim any i, a més, de la solidaritat i suport, ja que tots els diners que recaptem anirà destinat a la lluita contra el càncer", ha agregat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon