Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Sant Antoni ofereix un Taller de Cerca d'Ocupació en anglés per a adolescents

Termini d'inscripcions del 8 al 20 de març. L'activitat es dirigeix a adolescents d'entre 16 a 18 anys

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa un Taller de Cerca d'Ocupació en Anglés dirigit a adolescents d'entre 16 a 18 anys.

Aquest taller lectiu està enfocat al fet que els i les joves que ho desitgen puguen potenciar l'anglés enfocat al món laboral. D'aquesta manera, aprendran a realitzar entrevistes de treball, sol·licitar beques i intercanvis i preparar les seues pròpies cartes de presentació. S'impartirà en un únic grup durant quatre jornades: el 21 i el 28 de març i el 4 i 18 d'abril de 18.15 a 19.45 hores en el CEIP 8 d'Abril.

Las inscripciones se podrán realizar del 8 al 20 de marzo a través del siguiente formulario: https://forms.gle/e1QrFxRHE9fqkUCC9. Las plazas serán limitadas y gratuitas.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon