Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla presenta el projecte de la nova plaça de la Concòrdia

L'Ajuntament de Loriguilla porta treballant els últims mesos per a millorar la imatge del municipi i oferir als seus veïns i veïnes uns espais més moderns i que cobrisquen les seues necessitats.

En aquest sentit, l'última acció del Consistori ha sigut presentar el projecte de la qual serà la futura plaça de la Concòrdia, una nova zona que servirà com a punt de trobada per a la ciutadania i que comptarà, entre altres, amb una font seca, unes graderies de formigó, vegetació i mobiliari urbà.

Aquesta plaça, que comptarà amb una superfície total de 3.342,48 metres quadrats, estarà situada a l'entrada del poble, al costat de la rotonda.

L'alcaldessa, Montserrat Cervera, ha declarat que es tracta d'un projecte "molt necessari per al poble, que convida a la convivència, i que pretén estar a l'altura d'una Loriguilla moderna i carismàtica".

També ha afegit que des de l'Ajuntament "hem posat tota la nostra obstinació i il·lusió perquè aquest projecte siga una realitat, ja que volem oferir la millor versió de Loriguilla".

El Consistori ha sol·licitat una subvenció per a finançar el cost de les obres que s'han licitat per un import total de 548.492 euros



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon