Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria reparteix 100.000 € en bons per a consumir en el comerç local


L'alcalde Joanma Miguel i el president de la Federació del Comerç, Juan Motilla, han signat el conveni de col·laboració per a posar en marxa esta iniciativa

L'alcalde Joanma Miguel i el president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, han rubricat hui l'acord de col·laboració per a posar en marxa la campanya de bons de consum en el comerç local, en la qual també participa Unió Gremial. L'acte de la signatura ha comptat, igualment, amb la presència de la regidora de Comerç, Consuelo Morató.

L'Ajuntament repartirà, entre la població que desitge adquirir-los, un total de 2.000 de bons de 100 euros que es podran gastar en els establiments adherits a la iniciativa. El Consistori disposa d'una partida de 100.000 euros per a finançar el 50% de les targetes, mentre que la resta seran d'aportació del propi client.

L'alcalde Joanma Miguel ha destacat que esta campanya "suposarà una inversió directa en el comerç local de 200.000 euros, que contribuirà a potenciar l'activitat econòmica del sector a través d'esta col·laboració públic-privada".

De la mateixa manera, la responsable municipal de Comerç, Consuelo Morató, ha assenyalat que "es tracta d'una iniciativa pionera al nostre municipi, que pretén així fer costat al sector davant la difícil situació inflacionista actual i incentivar el consum en els establiments de la nostra localitat".

S'ha creat una pàgina web, bonslliria.com, que recull tota la informació i les bases de la convocatòria, tant per al client com per als comerços. A més, els establiments poden adherir-se a través del formulari que hi ha disponible en este portal o sol·licitar informació a través de la Federació del Comerç de Llíria.

Igualment, personal acreditat de la campanya farà visites durant tota esta setmana a les tendes locals per a informar sobre el programa i inscriure a les que estiguen interessades a participar.

En la segona quinzena d'este mes de març es farà el repartiment dels bons que podrà adquirir qualsevol persona empadronada a Llíria major de 18 anys, amb un màxim d'una targeta per usuària. La despesa dels bons en els comerços haurà de realitzar-se durant tot el mes d'abril.  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon