Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria, la Federació del Comerç de Llíria i UnióGremial, promouen els 'Bons de Comerç 2023'



L'Ajuntament de Llíria, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i UnióGremial, promouen esta iniciativa per a incentivar el consum en els establiments comercials de la localitat. 

Es repartiran 2.000 bons per valor de 100 euros per a gastar en els comerços adherits, dels quals l'Ajuntament finançarà el 50%, i els 50 euros restants seran aportats pel propi client. 

Si tinc un comerç, com em puc adherir a la campanya? 
1)    Has de complir estos requisits: https://bonslliria.com/comercio/ 
2)    Inscriure't a través d'este formulari: https://bonslliria.com/alta-comercio/ 
3)    Tens de termini fins al 19 de març de 2023

Qui pot adquirir les targetes?
Totes les persones empadronades a Llíria majors de 18 anys a data 01 de març de 2023, sent necessari per a l'adquisició de les mateixes disposar de targeta bancària. En tot cas, la compra de bons està limitada a una quantitat màxima d'1 targeta per persona beneficiària.

Com puc reservar i replegar el meu bo?
1)    Podràs fer-ho del 15 al 31 de març de 2023 en este portal web, mitjançant cita prèvia: https://bonslliria.com/reserva/. L'entrega es farà en l'horari assignat a l'edifici de Ca la Vila (P/ Major, 1. Llíria).
2)    Les persones majors de 65 anys podran fer la reserva mitjançant un sistema de cita telefònica els dies 13 i 14 de març a través del telèfon 613 33 16 52.

Quan puc gastar el bo adquirit?
Tens de termini per a gastar el saldo de la teua targeta de l'1 al 30 d'abril de 2023.
 

Més informació de la campanya en: https://bonslliria.com/  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon