Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria, la Federació del Comerç de Llíria i UnióGremial, promouen els 'Bons de Comerç 2023'L'Ajuntament de Llíria, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i UnióGremial, promouen esta iniciativa per a incentivar el consum en els establiments comercials de la localitat. 

Es repartiran 2.000 bons per valor de 100 euros per a gastar en els comerços adherits, dels quals l'Ajuntament finançarà el 50%, i els 50 euros restants seran aportats pel propi client. 

Si tinc un comerç, com em puc adherir a la campanya? 
1)    Has de complir estos requisits: https://bonslliria.com/comercio/ 
2)    Inscriure't a través d'este formulari: https://bonslliria.com/alta-comercio/ 
3)    Tens de termini fins al 19 de març de 2023

Qui pot adquirir les targetes?
Totes les persones empadronades a Llíria majors de 18 anys a data 01 de març de 2023, sent necessari per a l'adquisició de les mateixes disposar de targeta bancària. En tot cas, la compra de bons està limitada a una quantitat màxima d'1 targeta per persona beneficiària.

Com puc reservar i replegar el meu bo?
1)    Podràs fer-ho del 15 al 31 de març de 2023 en este portal web, mitjançant cita prèvia: https://bonslliria.com/reserva/. L'entrega es farà en l'horari assignat a l'edifici de Ca la Vila (P/ Major, 1. Llíria).
2)    Les persones majors de 65 anys podran fer la reserva mitjançant un sistema de cita telefònica els dies 13 i 14 de març a través del telèfon 613 33 16 52.

Quan puc gastar el bo adquirit?
Tens de termini per a gastar el saldo de la teua targeta de l'1 al 30 d'abril de 2023.
 

Més informació de la campanya en: https://bonslliria.com/  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon