Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria adquireix un nou camió per a la Brigada de RSU


Ha comptat amb una inversió de 187.429 euros

El municipi de Llíria ha reforçat el servei de replega de residus urbans amb l'adquisició d'un nou camió per a la Brigada de RSU. La compra del vehicle, que permetrà modernitzar la flota d'este servei municipal, ha suposat una inversió de 187.429 euros, i ha estat subvencionada amb 114.012 euros a través del Pla d'Inversions 20-21 de la Diputació de València.

Amb este, són ja tres els vehicles que l'Ajuntament ha incorporat en els últims anys per a millorar la replega de residus i modernitzar la flota.

A l'acte de recepció del nou camió van assistir l'alcalde de la localitat, Joanma Miguel, i el tinent alcalde Paco García, juntament amb el responsable de la Brigada de Residus Sòlids Urbans i operaris d'esta, als quals se'ls va impartir una formació pràctica de com utilitzar les eines de la maquinària i com funciona l'equipament d'esta.

El nou vehicle té una capacitat neta de la càrrega de 16 metres cúbics i està equipat amb l'última tecnologia, amb la incorporació de càmera de visió posterior, sensors de seguretat per a les persones operàries, recollida de multi contenidors i funcionalitat per a diversos tipus de càrrega.

L'alcalde Joanma Miguel ha assenyalat la importància d'estes inversions que "permeten al personal públic treballar amb els millors mitjans materials per a desenvolupar de manera òptima les seues funcions".

Explicación del uso del vehículo al personal municipal

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon