Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana ja es considera també ciutat industrial i no només de serveis

 


Les obres del Polígon Industrial, en les quals l'Ajuntament de l'Eliana ha invertit prop d'1 milió d'euros, han completat recentment la urbanització dels 200.000 m² destinats a indústria no-contaminant del sector Suzi-1.

El projecte, que es va iniciar al desembre de 2021, ha consistit en la reparació de desperfectes causats, que ha assumit l'Ajuntament, i en els treballs d'enllumenat i jardineria que no van ser executats per l'Agent Urbanitzador en 2015, a càrrec dels propietaris.

Després d'aquest llarg procés l'Eliana podrà passar de ser una ciutat solament de serveis a una ciutat industrial que atraurà empreses sostenibles mediambientalment, innovació, desenvolupament econòmic i creació d'ocupació per a veïns i veïnes. La localitat posa en marxa així un nou parc empresarial altament competitiu que s'erigeix, alhora, en nou espai de desenvolupament, tant pel seu accés directe a l'Autovia CV-35, la seua proximitat a l'aeroport i al nucli urbà -que li dota de multitud de serveis-, com per la seua dotació de zones verdes i aparcaments.

En definitiva, aquest entorn empresarial naix amb la vocació de convertir-se en un recurs actiu i eficaç de futur que col·labore en la millora de la qualitat de vida del municipi, la del seu teixit empresarial i la de la seua ciutadania.

El primer edil, Salva Torrent, ha celebrat 'un dia històric que permetrà a l'Eliana complir, entre altres, els objectius de potenciar la seua diversificació industrial i fomentar l'economia i l'ocupació local'.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon