Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nova Oficina d'Atenció a les Persones Majors obri les seues portes a Paterna


L'Ajuntament de Paterna compta des de hui amb una nova Oficina de les Persones Majors per a facilitar-los tràmits i informació en horari de 8.30 a 14.30 hores de dilluns a divendres.

Les instal·lacions se situen en la cova municipal que fins ara ha sigut seu de l'Oficina de Turisme, al carrer Mèdic Ballester al costat de la Plaça Enginyer Castells, i estan concebudes per a proporcionar al col·lectiu de persones majors de la ciutat un servei especialitzat, ajudant-los amb els tràmits digitals, inclosos tots els relacionats amb l'administració electrònica.

El Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, ha destacat que "aquest nou espai ha sigut ideat amb l'objectiu de continuar millorant l'assistència i la qualitat de vida de les persones majors, afavorint la seua participació ciutadana", al mateix temps que ha explicat que "s'ofereix un servei especialitzat, adaptat a les seues necessitats, que els proporciona tota la informació i ajuda que puguen necessitar".

El nou punt informatiu orientarà a les persones majors, entre altres qüestions, sobre activitats lúdiques i culturals, el catàleg de serveis específics d'interés, viatges, termalisme social, activitats així com serveis i/o ajudes que ofereixen altres administracions i entitats públiques.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon