Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nova Oficina d'Atenció a les Persones Majors obri les seues portes a Paterna


L'Ajuntament de Paterna compta des de hui amb una nova Oficina de les Persones Majors per a facilitar-los tràmits i informació en horari de 8.30 a 14.30 hores de dilluns a divendres.

Les instal·lacions se situen en la cova municipal que fins ara ha sigut seu de l'Oficina de Turisme, al carrer Mèdic Ballester al costat de la Plaça Enginyer Castells, i estan concebudes per a proporcionar al col·lectiu de persones majors de la ciutat un servei especialitzat, ajudant-los amb els tràmits digitals, inclosos tots els relacionats amb l'administració electrònica.

El Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, ha destacat que "aquest nou espai ha sigut ideat amb l'objectiu de continuar millorant l'assistència i la qualitat de vida de les persones majors, afavorint la seua participació ciutadana", al mateix temps que ha explicat que "s'ofereix un servei especialitzat, adaptat a les seues necessitats, que els proporciona tota la informació i ajuda que puguen necessitar".

El nou punt informatiu orientarà a les persones majors, entre altres qüestions, sobre activitats lúdiques i culturals, el catàleg de serveis específics d'interés, viatges, termalisme social, activitats així com serveis i/o ajudes que ofereixen altres administracions i entitats públiques.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon