Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Nit d’Albaes ompli Paterna de música, versos i tradició fallera


Paterna ha celebrat el seu tradicional Nit d'Albaes amb un cap de setmana ple de tradició fallera i dels versos interpretats per cantaors, acompanyades del versador, al so del tabalet i la dolçaina.

El divendres a les 20.00 hores va començar el recorregut a l'Ajuntament de Paterna, allí es van reunir les Falleres Majors de Paterna, Verónica Amorós i Lluïa Pedregar, i les seues Corts d'Honor acompanyades per l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Giménez, que durant el cap de setmana van visitar els casals de les 18 comissions falleres de la ciutat.

La comitiva fallera va passar per les Falles de Gran Teatre, Grups de la Mercé, Dos de Maig, Jacinto Benavente-Alborxí, Colom d'Or, Vicente Lerma-El Clot, El Molí, Sant Roc i Cristo de la Fe durant la nit del divendres.

El dissabte es va celebrar el concurs de paelles que cada any organitza la Junta Local Fallera de Paterna. A la nit li va arribar el torn a les comissions de Terramelar, Plaça Porta del Sol-La Canyada, Mas del Rosari, Plaça Benicarló-La Coma, Enric Valor, L'Amistat, Vicente Mortes, Mariano Benlliure i Campament.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon