Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de Llíria realitza la campanya 'Que no te la colen' per a previndre les notícies falses en xarxes socials


#lliria Està dirigida a l'alumnat de 1r de Batxillerat dels centres de la localitat

La Xarxa de Biblioteques de Llíria ha organitzat la campanya "Que no te la colen" que té principal objectiu previndre les fake news entre les persones més joves. Esta activitat, dins de les accions d'alfabetització informacional que desenvolupa el centre municipal, està dirigida a l'alumnat de 1r de Batxillerat dels centres educatius de la localitat.

 Al llarg d'estos dies, les persones participants assistiran a tallers d'una hora de duració impartits per l'ONG Learn to Check, dins del seu projecte educatiu per a conscienciar sobre la desinformació en la societat actual.

L'alumnat rebrà nocions per a crear un pensament crític en l'ús de les xarxes socials, mostrar-los com es creen les notícies falses i que puguen descobrir quines són les intencions que persegueixen, així com oferir-los les eines necessàries per a detectar-les i combatre-les.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon