Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

GVA Oberta posa en marxa un cercador de béns immobles de la Generalitat


La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha posat en marxa un nou cercador de béns immobles de la Generalitat, que pot consultar-se en el portal GVAOberta.

Es tracta d'una eina desenvolupada en col·laboració amb la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), que permet consultar la informació de manera fàcil i ràpida, accessible per a tota la ciutadania.

El cercador conté tota la informació pública en lo referent als béns immobles dels quals disposa la Generalitat, recollits en l'inventari de béns immobles que gestiona la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic. Per a això, s'inclou la seua denominació oficial; la conselleria o entitat a la qual pertany; el tipus d'immoble (si és un edifici, un sòl urbanitzable o no, una infraestructura, un local); ús al qual es destina (administració, carreteres, educació, sanitat); o el tipus de dret que es té sobre ell (en propietat, arrendat, una concessió).

L'eina també permet filtrar la informació segons les dades que es vulguen obtindré. D'aquesta manera es poden consultar els béns immobles d'un municipi o d'una conselleria concreta. A més a més, una vegada realitzada la cerca, es dóna la possibilitat ''extraure la informació en formats reutilitzables per a poder disposar d'ella en qualsevol moment.

Aquest cercador es complementa amb el Visor Cartogràfic de Béns immobles, disponible també al portal de GVAOberta, que permet consultar la localització de cada bé immoble en el mapa físic, amb la possibilitat d'aplicar també filtres per obtenir la informació.

Amb la publicació del nou cercador de béns immobles de la Generalitat, junt amb el Visor Cartogràfic, que compleix amb l'obligació de publicitat activa en lo referent a bens immobles recollida en l'article 19 de la Llei de Transparència i Bon Govern de la Generalitat Valenciana.

A més, per a la seua publicació s'ha seguit un criteri general de publicació recollida en l'article 11 de la llei, on s'apunta que a l'hora de publicar la informació objecte de publicitat activa s'ha de fer ús de cercadors que faciliten la localització de la informació de manera clara, estructurada i comprensible.

Més informació ací.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon