Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Garzón i comuns qualifiquen de 'presidencial' el discurs de Díaz, que també rep elogis a Más Madrid

El líder d'IU, Alberto Garzón i dirigents dels comuns han lloat la intervenció de la ministra de Treball, Yolanda Díaz, en resposta a la moció de censura de Vox, que han qualificat de discurs "presidencial". No obstant això, a mitjan vesprada no s'havia produït cap reacció de dirigents rellevants de Podemos.

Mentrestant, des de Más Madrid també han tingut paraules de suport per a Díaz, com és el cas de la seua candidata a l'Ajuntament de la capital, Rita Maestre.

En xarxes socials, el ministre de Consum ha compartit un passatge del discurs de Díaz, on assegura que el futur és progressista i que queda Govern de coalició "per a estona", per a indicar que tota la seua intervenció ha sigut "d'or".

"Ha sigut un discurs d'altura, pensant en el país i en les famílies treballadores. Ha posat en valor el que hem fet i ha recalcat el que falta. Un discurs presidencial", ha conclòs Garzón.

El president del grup confederal en el Congrés i dirigent d'En Comú Podem, Jaume Asens, ha ironitzat amb què Vox "va començar el dia volent acabar amb la presidència de Pedro Sánchez" i acaba la jornada "ajudant a començar la presidència de Yolanda Díaz".

El seu company de bancada, Joan Mena, ha llançat que el candidat proposat per Vox en la moció de censura, l'economista Ramón Tamames, ha rebut una "lliçó" per part de la vicepresidenta segona, amb un compendi de "dades que tiren a baix el programa paralitzador que s'ha presentat hui en la moció fake de Vox".

SUPORT DE RITA MAESTRE

Uns elogis que també ha dedicat a Díaz la portaveu de Más Madrid a l'Ajuntament de la capital, atés que Maestre ha destacat que la seua intervenció ha sigut "enorme". "Demostra una vegada més que el futur va de bracet de dones valentes com ella", ha apuntat.

Precisament Rita Maestre també acudirà per a acompanyar a Díaz en l'acte de Sumar del pròxim 2 d'abril, on es preveu que faça oficial la decisió sobre la seua candidatura a les pròximes eleccions generals, igual que la seua homòloga en l'Assemblea de Madrid, Mónica García.

I és que ha conclòs que cal recolzar a la vicepresidenta "perquè continue impulsant un projecte a l'altura del país que ve".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon