Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Folgado encapçalarà la candidatura a Riba-roja de Compromis

S'acaba una disputa que s'ha allargat durant mesos per la falta de comunicació entre tots dos partits i les tensions generades entre els portaveus. Segons informen en un comunicat, la direcció de país ha vist amb bons ulls aquest acord que posa fi a les hostilitats internes.

Riba-roja va ser un dels pocs municipis que es va veure abocat a convocar unes eleccions primàries de tota la Comunitat Valenciana després de no haver aconseguit un acord en els mesos que Compromís havia disposat per a això.

Ara es convocarà un Congrés Local, donat què és el màxim òrgan representatiu de la coalició, del qual formen part totes les persones amb condició de militant, tot amb l'objectiu de resoldre les qüestions orgàniques i ratificar quina serà l'executiva que representarà tots els espais polítics que conformen actualment el col·lectiu de Compromís per Riba-roja.

Tal com explica la portaveu d'Iniciativa-Compromís per Riba-roja Judith Domènech, "aquesta proposta vol deixar arrere les desavinences del passat, tenint en compte totes les sensibilitats de la formació local i teixir un nou projecte des de la integració, la igualtat i en pro d'una bona convivència del col·lectiu, mirant cap al futur del partit, del projecte polític i del poble; fins i tot amb la intenció de resoldre també els problemes orgànics del col·lectiu".

D'altra banda, la portaveu de Més-Compromís Riba-roja, Eva Ferrando, afig que "després d'un temps de negociacions, i sent conscients de la necessitat de restablir el treball dels diferents partits que conformen la coalició del col·lectiu de Compromís Riba-roja de Túria, apostem per a posar en marxa dinàmiques de treball que sumen i continuen millorant la vida als nostres pobles i al nostre país, posant l'emergència climàtica en el centre des d'una perspectiva feminista, així com reclamant una mobilitat comarcal sostenible, uns serveis públics de qualitat, com la reversió de l'Hospital de Manises, i donant suport a un Pla Edificant d'habitatge per a joves".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon