Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Enrique Santiago (IU) demana a la resta de vocals del CGPJ que segueixin l'exemple de Concepsión Sáez i dimiteixin

El dirigent d'IU i portaveu adjunt d'Unides Podem, Enrique Santiago, ha reclamat a la resta de vocals del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) que seguisquen l'exemple de Concepción Sáez i dimitisquen per a acabar amb el "segrest" del PP sobre la institució.
En un comentari en Twitter, Santiago ha agraït a la ja exintegrante de l'òrgan de govern dels jutges el seu "treball i el seu exemple per a democratitzar el servei públic de la Justícia".

"El segrest del CGPJ pel PP pot acabar si altres vocals segueixen el seu exemple i dimiteixen ja", ha llançat el diputat per a instar la renúncia massiva per a forçar el relleu de l'organisme, que es prolonga des de fa quatre mesos.

També ha compartit un vídeo de la seua intervenció davant la reunió del Grup de Pobla, on ha denunciat el 'lawfare' (guerra judicial) que propicia la dreta contra l'esquerra, que l'actual CGPJ és un òrgan "sostret del control popular en aquests moments".

"Fa quatre anys hauria d'haver-se renovat (el CGPJ) amb un menyspreu incompliment de totes les normes constitucionals. Tenim una direcció del CGPJ que no admet la seua renovació conforme a les normes constitucionals", ha remarcat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon