Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els bancs hauran de garantir el tancament d'un compte de pagament telemàticament

Els bancs hauran de garantir als seus clients el tancament telemàtic d'un compte de pagament, sense necessitat de preavís si tira avant l'esmena presentada per PSOE i Unides Podem al projecte de llei de l'Autoritat del Client Financer.

Segons expliquen des de la Coalició de Govern, en la seua esmena, en l'actualitat la forma de resolució a distància d'un contracte marc que cobrisca l'obertura de comptes de pagament es regeix pels acords en el propi contracte. En conseqüència, expliquen, si bé moltes entitats financeres donen facilitats per a l'obertura d'aquests comptes a través d'Internet, "no existeixen les mateixes facilitats per al tancament d'aquestes".

En aquest context, es generen "importants inconvenients" per a usuaris que no resideixen en els mateixos municipis on van obrir els seus comptes de pagament o que no puguen acudir físicament a les entitats bancàries en horari d'atenció al client de cara a tramitar la cancel·lació del compte.

Per això, PSOE i Unides Podem consideren necessari que els usuaris puguen procedir al tancament d'aquests comptes amb la mateixa facilitat amb la qual puguen obrir les mateixes, utilitzant a aquest efecte qualsevol mitjà amb el qual puguen acreditar la seua identitat i, especialment, a través de la mateixa aplicació informàtica amb la qual operen en el dia a dia amb l'entitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon