Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Trinquet de Vilamarxant acull les finals del Campionat Autonòmic del Trofeu Diputació de València de pilota valenciana

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, el regidor d'Esports, Gabriel Castellano, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, han presentat en la vesprada de hui dimecres en el saló de plens del consistori les 25 Finals del Campionat Autonòmic d'escala i corda del Trofeu Diputació de València de pilota valenciana. 

El Trinquet de Vilamarxant ha sigut la seu seleccionada per a acollir les set finals dels tretze clubs de València i Castelló d'esta disciplina. La competició començarà el divendres, 10 de març, a la vesprada a les 20 hores amb la partida de Quarta B entre el CPV Castelló B i CPV Xúquer Sueca B.

Ja el dissabte 11, les partides es disputaran en horari de 9.30 a 18.30 hores. Al matí serà el torn de Rest. Onnes Xilxes B contra Traverauto Riba-roja E de Quarta A, CPV Castelloner B contra Profilaxi 2000 Borbotó de Tercera B i CPV Castelloner A contra Trinquet de Torrent D de Tercer A.

Les últimes tres finals seran a la vesprada entre CPV Llíria B i Lairabas Invers Faura A de Segona B, CPV Algímia d'Alfara i Les Alcusses Moixent A de Primera i Delifret-Magber Petrer B i CPV Moncada A de Segona A.

El regidor d'Esports, Gabriel Castellano, ha recordat la importància que tenen estes finals en el municipi: "Cada vegada, el nostre Trinquet recupera el seu protagonisme i acull més finals d'elit com estes. El nostre objectiu és convertir de nou a Vilamarxant en el referent de l'esport de la Comunitat Valenciana i això passa per continuar millorant les instal·lacions esportives", ha afegit Castellano. 

D'altra banda, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha destacat que estes finals són molt importants per a continuar amb el llegat d'esteesport tan arrelat a la tradició i la cultura de Vilamarxant: "El futur de la pilota valenciana passa pels jugadors joves de la nostra escola que creix cada dia més. Continuarem millorant la 'Catedral del Túria' perquè disfrutem tots de les nostres instal·lacions i de les grans partides del màxim nivell com les que viurem este cap de setmana", ha finalitzat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon