Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

AISAB de Sant Antoni de Benaixeve ratifica la confiança a Enrique Santafosta per a les eleccions locals de 2023

Segons informen i després de la reunió del comité electoral de AISAB (Agrupació Independent de Sant Antoni de Benaixeve) s'ha elegit per unanimitat com a candidat a l'alcaldia per Sant Antoni de Benaixeve al hui alcalde Enrique Santafosta Giner.

Es tractaria del seu tercer mandat i la unanimitat aconseguida havia sigut precedida per un termini d'obertura per a la presentació de candidatures, al qual només es va presentar l'actual alcalde, president d'i fundador del partit.

Després de l'elecció el candidat al tercer mandat, va reiterar el seu compromís "per a continuar treballant en la transformació del poble que els veïns volen" i posteriorment va manifestar el seu agraïment " per la confiança que el meu partit posa una vegada més en la meua persona. Hem treballat intensament des que en 2015 prenguérem el timó del nostre poble".

Així mateix Santafosta ha fet un repàs dels assoliments que manifesta ha aconseguit durant aquests anys: "anys de liquidar deute i depurar les arques municipals, construint així uns fonaments sòlids en els quals hui es donen suport als assoliments aconseguits, tant en serveis de qualitat, transport, jardineria, neteja, il·luminació, etc... com en infraestructures. Sense aqueix esforç previ, hui no estaríem parlant d'haver construït un segon col·legi, una casa de la cultura, haver impulsat la construcció del centre de salut, reformar la casa del major, aconseguir obres que asseguren l'aigua per al nostre municipi i moltes altres que formen una llista interminable d'infraestructures, que marquen un abans i un després al nostre poble. És per això que he torne a presentar la meua candidatura. Hem recorregut un llarg camí, però encara tenim marge de millora. Tot això, sens dubte, s'ha aconseguit perquè tinc al millor equip, que amb la seua experiència, són la garantia per a complir els compromisos adquirits amb els veïns.”



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon