Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Palau de la Generalitat obre les portes amb motiu de la celebració de les Falles

El Palau de la Generalitat obrirà les seues portes al públic amb motiu de la celebració de les Falles i la Magadalena des d'aquest divendres, 10 de març, fins dijous que ve, 16 de març, en horari d'11 a 18 hores.

El Pati Gòtic, amb motiu també del començament de les Falles a València i de les Festes de la Magadalena a Castelló de la Plana, acollirà una reprentación d'una falla i una gaita durant les jornades de portes obertes.

El Palau de la Generalitat, seu de la més alta representació de les institucions valencianes, data del segle XV i està declarat Monument Històric Artístic Nacional. L'edifici conté nombroses obres d'art, com ara pintures, escultures, azulejería o mobles, que són un excel·lent exponent de l'art i dels artistes valencians.

Les persones que ho visiten podran accedir a les principals dependències del Palau, com el saló de les Corts, amb frescos de Juan Sariñena en les seues parets, en els quals es representen els estaments socials de l'època. Els taulells del sòcol d'aquesta sala procedeixen de fàbriques valencianes i la sostrada i la galeria van ser llaurades en fusta per Ginés Linares i Gaspar Gregori.

Durant el recorregut es pot accedir també al saló de Reis, estada on tradicionalment es realitza la cerimònia dels premis Jaume I, i on hi ha una galeria de retrats dels reis de València, des de Jaume I el Conqueridor a Alfons XIII.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon