Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Dia Internacional de la Dona en Vilamarxant amb un homenatge a l'emprenedoria femenina

En la tercera edició d'Emprenedores es destacarà i homenatjarà a totes les dones que en èpoques passades han estat liderant els seus respectius projectes.

Estos comerços tradicionals i històrics han servit d'inspiració emprenedora per a generacions futures i que han omplit el municipi de desenvolupament social i cultural. Les dones que han fomentat la cultura de l'emprenedoria des de fa dècades seran premiades com a homenatge pel seu gran esforç.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que el Consistori "premiarà tota una vida dedicada al servei a altres persones perquè el comerç, més que un ofici o un manteniment familiar, és una vocació".

D'altra banda, Víctor Sanchis ha destacat la importància d'este esdeveniment en la vida social de Vilamarxant: "Durant molt de temps hem recopilat i documentat tots els comerços actuals i els que han format part de la història del nostre poble. Volem oferir una visió global del comerç local per a explicar el nostre passat i posar les bases per a un futur esperançador".

L'esdeveniment "Emprenedores" tindrà lloc dimecres que ve, 8 de març, a les 18 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon