Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El carrer de Puçol de Vilamarxant comptarà amb una nova zona verda

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, han supervisat este matí l'estat de les obres del nou parc urbà del carrer Puçol del barri del Santíssim Crist. 

Entre les actuacions està la correcció del desnivell existent en el solar a través de plataformes a nivell que permetran disposar de nous espais de sociabilització, com un parc infantil, la col·locació de gespa d'herba natural i la instal·lació de faroles, bancs de plàstic reciclat i papereres. 

El regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, ha indicat que les obres avancen a bon ritme: "Continuem treballant per a millorar totes les infraestructures i àrees verdes de Vilamarxant. Esta nova zona verda crearà espais de relació i estar per a totes els veïns de totes les edats", ha destacat el regidor. 

A més, Esta actuació se suma a les ja realitzades en les zones més allunyades del centre urbà de Vilamarxant: "Seguim amb la línia de treball concorde als compromisos amb els veïns, sense importar la distància a la qual visquen del centre urbà de Vilamarxant, incloses les urbanitzacions", ha finalitzat Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon