Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EARCV dona el premi 'Entitat Local' a la mancomunitat

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha celebrat la V edició dels Premis EAR d'Educació Ambiental en la Comunitat Valenciana. La que Mancomunitat Camp de Túria ha sigut premiada en la categoria "Entitat local" pel seu compromís amb la sostenibilitat i convertir-se en un referent a l'ésser la primera entitat local d'àmbit supramunicipal amb un estudi d'impacte ambiental de la mobilitat dels seus empleats.

Conservar el medi ambient és el compromis de la Mancomunitat, alineant-nos amb l'Estratègia de l'Educació per al Desenvolupament del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana. Aportant informació i facilitant un nou model de desenvolupament sostenible, social i mediambiental. Un treball diari a conscienciar a la societat perquè cuidem el planeta.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon