Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromís creu que assistirà a l'acte de Díaz, Podem 'ho estudiarà' i EUPV 'evidentment estarà i amb molta presència'

   




   Compromís "entén" que algun dels seus representants assistirà a l'acte que protagonitzarà la vicepresidenta Yolanda Díaz i la seua plataforma Sumar el pròxim 2 d'abril a Madrid, mentre Podem ho estudiarà i Esquerra Unida "evidentment estarà allí".

   Així han valorat representants d'aquests partits l'acte de tancament del procés d'escolta amb la societat civil de Sumar, on es preveu que Díaz faça oficial la decisió sobre la seua candidatura a les pròximes eleccions generals.

   "La veritat és que no ho hem parlat, entenc que sí", ha comentat la síndica de Compromís a Les Corts, Papi Robles, preguntada en roda de premsa després de la junta de síndiques.

   Pilar Lima, candidata de Podem a l'Alcaldia de València, ha assenyalat que "quan arribe el moment" se sabrà si hi haurà representants de la seua formació en l'acte. A més, ha recordat que Sumar no es presenta a les eleccions autonòmiques i municipals i ha assegurat que Podem està centrat "al màxim", si bé ha mostrat la seua confiança que hi haja "un projecte unitari que aglutine tota la pluralitat política de l'esquerra".

   I Estefania Blanes, integrant dels organs de direcció d'EUPV, ha garantit que el seu partit estarà el 2 d'abril a Madrid amb "molta presència", participant en programes i grups de treball.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon