Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil s'agermana amb el municipi italià de Guardistallo i rep una delegació en les Falles

  • Una delegació de Guardistallo ha acudit a Benaguasil per gaudir de les falles i procedir a la signatura d'aquest agermanament.
  • L'acord permetrà enfortir els lligams d'amistat entre les dues localitats, treballar en matèria cultural, festiva i també en intercanvis juvenils.

L'Ajuntament de Benaguasil i el municipi de Guardistallo han signat un acord d'agermanament amb el qual enfortir la relació d'amistat i col·laboració entre els dos municipis.

La signatura de l'acord es va realitzar ahir en el saló de plens de l'Ajuntament amb la presència de l'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra; l'alcalde de Guardistallo, Sandro Ceccarelli, de les Falleres Majors, Monti Arrué i Ainhoa Gramuntell; representants polítics de tots dos municipis i de les falles de Benaguasil.

Durant la signatura, l'alcalde de Benaguasil va expressar el seu desig que aquest agermanament reforce l'amistat entre Guardistallo i Benaguasil i poder així consolidar i desenvolupar una cooperació en matèria cultural, festiva i també en intercanvis juvenils entre tots dos. Per la seua part l'alcalde de Guardistallo va agrair l'hospitalitat i va mostrar la seua satisfacció per aquest acord que permet enfortir llaços d'amistat i desenvolupar relacions de col·laboració. Després de la signatura es va produir un intercanvi de regals.

Durant els quatre dies que la delegació italiana ha estat a Benaguasil tots ells han gaudit de les Falles i han participat en diversos actes fallers com l'ofrena de flors o la processó. Així mateix han comprovat l'hospitalitat de la gent de Benaguasil i de les comissions falleres que els han rebuts amb els braços oberts, i han plantat l'olivera lazzero en el Parc Safor per a simbolitzar les relacions d'amistat.Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon