Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Asens (UP) assegura que la moció de Vox és "una OPA hostil contra el PP per ocupar el seu espai"

Creu que Feijóo "està fent bo" a Casado en abstindre's

El president d'Unides Podem, Jaume Asens, ha assegurat que la moció de censura de Vox contra el president del Govern, Pedro Sánchez, que se celebrarà el dimarts i dimecres en el Congrés, és "una OPA (Oferta Pública d'Adquisició) hostil contra el PP per a ocupar el seu espai ideològic".

En declaracions als periodistes aquest diumenge a Terrassa (Barcelona), ha considerat que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo "està fent bo" al seu predecessor, Pablo Casado, en abstindre's en la moció.

Ha recordat que Casado "va plantar cara a l'extrema dreta i es va confrontar de manera clara amb Vox" votant en contra en l'anterior moció de censura al Govern.

Ha asseverat que el partit de Feijóo és "ostatge" de Vox i de la presidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i ha acusat textualment a Feijóo d'estar ballant al so del líder de Vox, Santiago Abascal.

TATXA LA MOCIÓ DE 'FAKE'

Ha titllat de 'fake' la moció i ha assegurat que està destinada al fracàs: "És la crònica d'un fracàs anunciat", ha defensat, i ha apuntat que aquesta acció de Vox només pretén deslegitimar el sistema democràtic.

Ha dit que en UP els preocupa que la moció "forme part d'un pla de desestabilització, d'un pla de subversió de l'ordre democràtic molt semblant al qual ha passat en altres països".

I ha considerat que el candidat a president del Govern que Vox presenta en la moció, Ramón Tamames, no representa a la formació i que tampoc ell "se sent representat pel partit al qual representa".

INVESTIGACIÓ EUROPEA DE PEGASUS

Ha demanat que la moció no servisca d'excusa per a "tapar la presència de la delegació europea a Madrid", en referència a la reunió del secretari d'Estat per a la UE, Pascual Navarro, aquest dilluns a Madrid amb la delegació d'eurodiputats de la Comissió d'investigació sobre Pegasus en l'Eurocambra per a investigar l'ús d'aquest programari.

Ha instat el Govern a rebre a la delegació i al fet que "no menyspree a la delegació europea i li done la rellevància que té", perquè, segons ell, el de Pegasus és el cas més greu d'espionatge que hi ha hagut en els últims 30 anys de democràcia.

Ha fet aquestes declaracions després que el dissabte el líder del PSC, Salvador Illa, negara que el Govern haja menyspreat la comissió de Pegasus de l'Eurocambra i diguera que li haguera agradat que en la comissió del Parlament "s'hagueren acceptat les peticions de compareixences que va fer el PSC, que no es va acceptar cap".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon