Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Activitats per a les persones majors en L'Eliana per a donar la benvinguda a la primavera

L'Ajuntament de l'Eliana vol celebrar la benvinguda a la primavera amb les persones majors de la localitat. D'aqueixa forma, ha preparat una sèrie d'activitats que començaran aquest mateix diumenge 26 amb un esmorzar de germanor. A partir de les 11 del matí la plaça del País Valencià acollirà a les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua amb una actuació musical i més sorpreses.

Ja ficats al mes d'abril, el dijous 13, se celebrarà un esmorzar pasquer en Entrepins. La cita serà també a les 11 del matí i, en aquest cas, les persones participants hauran de portar el seu propi esmorzar per a gaudir d'un matí en plena naturalesa amb jocs tradicionals. L'àrea de Gent Gran ha disposat d'un autobús que eixirà des del mercat municipal a les 10 del matí, no obstant això, les persones que desitgen acudir amb el seu propi vehicle hauran de desplaçar-se fins a la Pineda del final del carrer Albacete, o amb metro en la parada d'Entrepins.

El dilluns 17 s'organitzarà la visita a l'exposició 'De la foscor a la llum', la mostra de 73 peces de la Col·lecció Lladró d'autors valencians com Joan de Joanes, Juan Ribalta, Mariano Benlliure o Joaquín Sorolla. L'eixida es realitzarà a les 9.30 hores des del mercat municipal i l'activitat tindrà un cost de 10 €.

Per a tancar la programació especial de primavera el dilluns 24 d'abril l'Auditori Municipal acollirà l'acte inaugural del mes de la Gent Gran. La cita serà a les 19 hores i comptarà amb el concert de Javier Botella íntim: swing i boleros. L'entrada serà gratuïta amb invitació a través d'Elientrada.es.

Les inscripcions per a participar de les activitats es poden fer en la Llar dels Jubilats, de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Les places són limitades.

L'edil de Gent Gran, Eva Santafé, ha animat a elianers i elianeres a participar de la programació i ha avançat que el Consistori celebrarà el centenari de la mort de Sorolla amb variades propostes en les quals ja està treballant l'àrea.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon