Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz veu 'insuficient' la posició de Planas respecte a l'alça dels preus

La vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, continua insistint que des del Govern s'ha d'anar més enllà de la baixada de l'IVA a determinats aliments per a atallar l'alça del preu de la cistella de la compra per la inflació.

Abans d'intervindre en la clausura del fòrum 'La Mobilitat de Tod@s' que organitza ANFAC (Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions), Díaz ha advertit que considera "insuficient" la posició del ministre d'Agricultura, Luis Planas. També, ha assenyalat que s'ha d'actuar en el tema de l'habitatge amb la qüestió de la pujada de les quotes hipotecàries.

Finalment, ha llançat un missatge a navegants referent a les diferents veus que se senten en l'Executiu sobre aquest tema. "Jo respecte a tot al món però en nom del Govern parla el president del Govern. El paper de parlar en nom de tot el Govern el té el president del Govern", ha dit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon