Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz demana discreció a Podem mentre es construeix Sumar amb els partits

Demanda prudència i "afecte" perquè aquest projecte de reagrupació de l'esquerra isca bé

La vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha demanat a Podemos, després de tornar-li a constrényer sobre els temps per al llançament de Sumar, que li deixen treballar "amb discreció" en la construcció d'aquesta plataforma i ha subratllat que està mantenint reunions amb els partits progressistes, inclosa la formació habitada.

Així ho ha traslladat als mitjans de comunicació després d'assistir a la Fashion Week Madrid per a la presentació d'una col·lecció de Hannibal Laguna, qüestionada respecte a les declaracions de la titular d'Igualtat, Irene Montero, que considerava respecte a la seua possible candidatura a les generals, des del respecte als seus temps, que calia anar "ràpid" i fins i tot opinava fins i tot que ja es va "tard".

"Quan acabe de construir-ho i decidisca si serà candidata i si vol ser també la candidata de Podemos, ací estarem per a posar-nos a treballar. A nosaltres ens agradaria que fora al més prompte possible. Mentrestant, nosaltres tenim molta tasca per a tindre-ho tot a punt i fer la nostra part de treball: que el nostre espai polític estiga el més fort possible per a eixir a guanyar i governar amb més força", va assenyalar en una entrevista a Ràdio Euskadi.

DESGLAÇ EN LES RELACIONS AMB PODEMOS

A més, tampoc aquesta previst que Díaz comunique en el que queda de mes de febrer la seua decisió respecte a la candidatura per a les generals i manté el desplegament d'actes del procés d'escolta, que ha intensificat des d'inici de l'any i que aquest dissabte li porta a mantindre una trobada amb sectors en defensa de la sanitat pública.

Les relacions entre Díaz i Podemos, segons fonts de l'espai confederal, han millorat en les últimes dates després d'alguns moments de distanciament i tensió, atés que els morats li han urgit en diverses ocasions negociar ja de manera bilateral una coalició i resoldre com més prompte millor una aliança electoral.

Al seu torn, la líder de Podemos, Ione Belarra, li va demanar fer campanya pel seu espai per als comicis del 28M, una cita a la qual no participarà Sumar com ha subratllat en diverses ocasions la titular de Treball.

Al desembre, Díaz va dir que la seua relació amb Podemos no estava trencada i que Sumar és un moviment "imparable" i un "autèntic revulsiu" per a l'esquerra, encara que va recalcar que al projecte encara li falta "massa gent".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon