Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Troben sense vida a la zona del Garbí l'home desaparegut a Estivella

Efectius de la Guàrdia Civil han trobat sense vida en la zona del Garbí a l'home de 26 anys desaparegut aquest dimarts en el municipi valencià d'Estivella, segons han informat a Europa Press fonts de l'Institut Armat.

En l'operatiu de cerca de la desapareguda, activat en la zona del Garbí d'Estivella, han intervingut 12 efectius de la Guàrdia Civil de Sagunt un guia caní de persones, dos agents del Seprona amb dron, tres components de la USECIC amb dron, quatre efectius de GREIM, Servei Aeri i Policia Judicial.

També han participat dues dotacions de bombers de Sagunt, el sergent, el grup de rescat amb helicòpter, el coordinador forestal, un equip dron del Consorci, dues brigades forestals i unitats de bombers forestals de la Generalitat.

Els bombers participaven des de les 8.00 hores d'aquest dimecres en la cerca de la persona desapareguda a petició de la Guàrdia Civil.

L'Institut Armat manté oberta una investigació per a esclarir els fets.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon