Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Taxistes convoquen un cap de setmana de vaga i aturades a Cevisama per exigir una pujada de tarifes del 7,17%

La Federació Sindical del Taxi i l'Associació Gremial Provincial d'Acte Taxis de València han anunciat un calendari de mobilitzacions que inclou una vaga de 48 hores el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer i aturs durant la celebració de la fira Cevisama.

El motiu és que les associacions consideren que la Conselleria e Mobilitat ha "incomplit la seua promesa" de pujar les tarifes de taxis un 7,17 per cent enguany. Així, han recordat que van decidir desconvocar les protestes i aturs previstos per Nadal "confiant en la paraula" de la consellera, Rebeca Torró, que ha presentat un esborrany de resolució amb una pujada mitjana del 4,5%, segons han explicat en un comunicat.

Les protestes arrancaran aquest dijous, 2 de febrer, amb una concentració en el complex administratiu 9 d'Octubre. Per al cap de setmana de l'11 i 12 de febrer, els taxistes han convocat un atur de 48 hores "total" del servei, des de les 06.00 hores del dissabte fins a les 06.00 hores del dilluns. Després, han anunciat aturs del servei de taxi durant Cevisama, que se celebra en Fira València del 27 a 3 de març.

Les associacions convocants s'han compromés a "no desconvocar cap dels aturs previstos fins no tindre per escrit la promesa adquirida per la consellera Rebeca Torró al desembre d'una pujada de Tarifes del 7,17%".

"Són ja massa anys de pèrdua de poder adquisitiu de les famílies del taxi, tenint en compte que l'IPC ha pujat més del doble del 7,17% en els últims anys i que, ara, ni tan sols compleixen el compromís adquirit fa tan sols un mes", han criticat les juntes directives de les organitzacions, que denuncien "nou anys de perduda continuada de poder adquisitiu".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon